logo

Разно

Во пoследните неколку години, се почесто е присутно Cyberbullyng (електронско насилство) иако пријавувањето од страна на децата до родителите или во училиштето е навистина ретко.
Read more
По повод успешниот крај на учебната 2018/2019 година, училиштето во знак на благодарност им додели благодарници,  лакети и пригодни награди на учениците, наставниците, родителите и соработниците (пријатели) кои дадоа допринос за реализација на мисијата и афирмација на училиштето. Едно големо браво за сите. Од денес започнува летниот распуст, а во  Септември продолжуваме со нови сили кон нови победи.
Read more