logo

Вечна ти слава хероју наш!

Денес во чест на патрониот празник на училиштето на скромен, но достоинствен начин му оддадовме почит на истакнатиот револуционер, нашиот патрон, Славчо Стојменски.
Вечна ти слава хероју наш!
Нека ни е честит и вековит патрониот празник!

Категории Новости