logo

Предавање од страна на МВР

Како дел од активностите за грижа за здравјето и безбедноста на учениците во нашето училиште се одржа предавање од страна на МВР за превенција од употреба на пиротехнички средства. Воедно, би сакале да упатиме порака и до родителите да го забранат и обесхрабрат купувањето, набавувањето и користењето на овие средства заради можните негативни последици по здравјето на децата!!!

Категории Новости