logo

Подготвени за новата учебна година

ПОЧИТУВАНИ!

ООУ “Славчо Стојменски” е подготвено за новата учебна година.

На сите ученици, наставници, стручна служба, техничка служба, ви посакувам успешна нова учебна година исполнета со многу труд, предизвици за нови постигнувања.

СРЕЌНО!!!

Категории Новости