logo

Направете го светот во боја

Едукативниот филм “Направете го светот во боја”, кој освои втора награда на Меѓународниот фестивал КРЕФ, вчера имаше промоција пред виничани.
Овие филмови имаат за цел да помогнат во реализацијата на наставата на поголем број на наставници.
Учениците – учесници направија вистинско шоу кое беше проследено со оваации и аплаузи од присутните кои се апел за понатамошна успешна работа!!!

Категории Новости